Music 4 All

Alhambra                                                                  Alhambra                                                                 Alhambra

  دانلود جديد ترين موزيك هاي روز                         بانك نت                              متن ترانه                          آموزش تئوري موسيقي                         نت و تبلچر                         اطلاعات كنسرتهاي داخلي و خارجي                     دانش موسيقي                     درخواست آهنگ                    در            ALHAMBRA                                        ALHAMBRA                                        ALHAMBRA       

 

 

 

 

دوئت هاي خفن  براي گيتار

بيو گرافي جيپسي گينگز

متن ترانه هاي مدرن تاكينگ

آكورد آهنگ هاي پاپ براي گيتار

قطعات خاطره انگيز كلاسيك

 

 

 

 

 

 

 

صفحه اصلي

اخبار موسيقي

 آموزش

آرشيو

 

اخبار موسيقي

 

اجرای “پاکودلوسیا” دربرکلی

“پاکو دلوسیا”، سلطان گیتار فلامنکوی جهان، طی روزهای چهارشنبه وپنج شنبه (31 ژانویه واول فوریه) درسالن زلرباخ دانشگاه برکلی کالیفرنیا به اجرای برنامه پرداخت.

دراین برنامه ها که هر شب بیش از دوهزار نفر به صدای اعجاز انگیز گیتار او گوش فرا می دادند، یک گیتارباس، فلامنکو، ساز الکترونیکی، سازدهنی، جاز و دو خواننده زن نیز وی را همراهی می کردند.



این برنامه که دردو بخش اجرا شد، ابتدا به بداهه نوازی های پاکو اختصاص داشت که در برخی قسمت ها از جاز وسازهای کوبه ای نیز بهره می برد. پاکو که در ایران نیز چهره ای شناخته شده به شمار می رود ونوارهای کاست وسی دی او سالها مورد استفاده علاقه مندان به موسیقی بوده است، همواره به خاطر توجه اش به ریشه های موسیقی و تلفیق آن با وسایل جاز و آواز وسازهای کوبه ای وهمچنین Cajon مورد تحسین قرارگرفته است.

دلوسیا متولد 1947 دریکی ازشهرهای جنوبی اسپانیا، ازسالگی به اجرای گیتار می پردازد. پدروبراد وهمچنین استادش “نینوریکاردو” اولین کسانی هستند که در زندگی هنری او نفوذ چشمگیری داشته اند.


در دوازده سالگی به همراه بردارش در یک گروه به نوازندگی مشغول شد وهنگامی که پانزده ساله بود درجشنواره بین المللی گیتار فلامنکو در Jerez موفق به دریافت جایزه شد بعد ازآن او وبرادرش توسط شرکت “خوزه گرسو” استخدام شدند تا برای اجرای برنامه شان راهی سراسر جهان شوند وهنر خود را به معرض دید همگان بگذارند.

درسال 2004 آلبوم Cotitas Buenas او کاندیدای جایزه گرامی دررشته بهترین آلبوم موسیقی معاصر جهان شد ودرهمان سال جایزه گرامی را در بخش بهترین آلبوم گیتارفلامنکو برای او به ارمغان آورد.
منبع: بی بی سی فارسی

ترس از صحنه2-كينزيولوگي و موزيك كينزيولوگي

كينزيولوگي يكي از راههاي غلبه بر «ترس از صحنه» است.كينزيولوگي كه از لغت يوناني (Kinesis) به معناي حركت گرفته شده است، متدي است كه در دهه 60 در آمريكا توسط دكتر جورج گودهرت6 ابداع شد.

 
زریاب و گیتار

به گذشته كه بازمی‌گردیم، ریشه‌ها را كه جست‌وجو می‌كنیم، می‌بینیم انگار زمانی این مرزهای جغرافیایی و خطوط پررنگ نقشه‌ها وجود نداشته‌اند. اما اصرار در اینكه ریشه‌ای را به پیشینه خود نسبت دهیم، یعنی ما هنوز گرفتار اشتباهی بزرگ هستیم و آن اینكه به‌واقع درك نكرده‌ایم هنر مقوله‌ای مقدس و حقیقی است ـ یك احساس ذاتی غیرمادی ـ و موسیقی گویاترین جزء آن، یعنی شیواترین زبان هنری است نه چیزی در گرو تفسیرهای سلطه‌گرانه و نژادپرستانه


ترس از صحنه - قسمت اول


ترس واكنش بيولوژيكي بدن براي محافظت انسان از خطرات است اما برخي از ترسها ريشه در فرهنگ و اجتماع دارد كه «ترس از صحنه» از جمله اين گونه ترسهاست.پابلو كازالس3، از بزرگ‌ترين نوازندگان ويولن سل در قرن بيستم، سال 1954 در مصاحبه‌اي ترس از صحنه را اين‌گونه توصيف مي‌كند: «هنوز اولين كنسرتم در بارسلونا را به خوبي به ياد دارم. .

 
حرکات کششی برای نوازندگان

ساعت ها تمرین مداوم جدا از خستگی جسمی در برخی از موارد موجبات ایجاد دردهای مفاصل و گرفتگی عضلات را نیز ناشی میشود که برای هر نوازنده لازم است تا در خلال تمرینات به عضلات و بدن خویش استراحت بدهد. در این قسمت یک سری از حرکات کششی مفید برای نوازندگان به صورت تصویری ارائه میشود.
درباره تأثير موسيقى بر ذهن


استفاده از موسيقى از روشهاى بسيار مؤثر در افزايش سطح نبوغ، آگاهى و قدرت ذهنى است. موسيقى بر تفكر و نوع يادگيرى تأثير فراوانى دارد به طوريكه متعاقب اين تأثير تغييرات محسوسى در زندگى افراد ايجاد مى شود . به طور حتم آشنايى با موسيقى در سنين پايين اين تأثيرات را بيشتر مى كند و اصلى ترين بخش يادگيرى نيز در افراد به همان سالها بازمى گردد. اين آموزش تأثير فراوانى در مراحل بعدى زندگى دارد .

 


کف زدن


کف زدن به عنوان تشويق شنونده ازاجراکننده موسيقي ، رسمي قديمي است . کف زدن در اصل بايد ريشه رواني داشته باشد يعني شادي و هيجان حاصل از شنيدن چنان شديد است که شنونده احساسات خود را به اين وسيله ابراز مي کند اما اين واکنش ناخودآگاه درطول زمان جاي خودرابه نوعي نزاکت و تکليف اجباري داده است . جالب است که بدانيم کف زدن در قديم با آنچه امروز معمول است فرق داشته است

 

 

 

 

 

 

ALHAMBRA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     ارتباط با من